Nacken spökar...

Haft så jädrans ont i nacken och huvudet hela dagen. Försökt vila så mkt jag kan, men det är svårt när det trycker i nacke och huvud. Så fort jag rört huvudet så pulserar det och swishar för fullt i mitt högra öra och det trycker så mkt att det flimrar och svartnar för ögonen. I dag knäppte det till som en elektrisk stöt i nacken och det var som ett knytnävslag på sidan av nacken och så domnar och pirrar det i några sekunder i vänster ansiktshalva. Sjukt otäckt. I helgen hade jag små ryckningar i tungan. Känns som att hela min kropp just nu motarbetar mig!!  ; -Du ska fasen inte tro att du håller på att bli bättre din lättlurade jäkel!! 

Det är nedräkning nu. Snart bara 14 dagar kvar. Även om det bara är en bedömning så kommer de säkerligen kunna hjälpa mig med alla mins frågor. Jag inser ju mer och mer att allt konstigt jag känt i flera års tid borde jag sökt för. Men indirekt gjorde jag ju det när man konstaterade att mina leder är galet instabila och det gäller ALLA leder i kroppen. Nu är jag rädd att jag förstört mig genom att jag inte lyssnat på kroppens signaler. 

Jag sover verkligen sååå bra med amitryptilinet, MEN tyvärr ligger jag i samma ställning för länge så antingen vaknar jag av att jag ligger med huvudet uppåt på rygg så nacken kommer i kläm och då vaknar jag av att jag snarkar till och börjar hosta för det känns som att jag ska kvävas eller så ligger jag dumt med armarna så flera nätter nu har båda armarna varit helt bortdomnade från nacken och enda ut i fingrarna. De nerverna är ju redan i kläm så det krävs ju så lite för att de ska domna. 

Så i natt ska jag pröva utan IGEN!! Senast jag gjorde det låg hag vaken med krypningar och pirrningar i benen halva natten tills jag fick nog och gick upp och tog medicinen mitt i natten. Har ju även ätit pronaxen nu i 2 månader. Men magen säger i från så de kan jag inte heller ta. 

Över lag mår jag ju bättre tycker jag. Så nu hoppas jag att morgondagen blir bättre än i dag. 

💕Hoppas hoppas!!💕

(null)

arnoldc.blogg.se

Om att vinna kampen mot kroppen!

RSS 2.0