Nu är det klart!

Ja nu är jag också ett zipperhead😂 och vad bra det gått!!! Mycket bättre än jag hade väntat mig. Jag hade inte speciellt ont efter op. Det enda problemet var min syresättning som stökade lite. I går natt och på dagen i går hade jag ett hemskt tryck i huvudet. Min neurokirurg var dock inte orolig för det hade gått enligt planerna. Huvudet skruvas ju fast i ett skruvstäd så jag har ömma märken som blödit i tinningarna och vid öronen. 

I natt fick jag morfin vid 22 och sen sov jag till 01.30 när de kom och gjorde kontroller och då fick jag bara två Alvedon och så sov jag till 07.20. Hur skönt som helst. 

Jag mådde så pass bra i dag och var så pigg så det kändes mer ok att åka hem i stället för sjukhuset. Det tyckte läkaren också. 

Jag har inga restriktioner efter op förutom tunga lyft. Jag får göra det jag känner att jag orkar. Jag ska börja med min sjukgymnastik så fort stygnen är borta.

Men märker redan skillnad. Inget sprängande i huvudet vid hosta eller när jag böjer mig neråt . Jag hoppas det håller i sig❤️

Nu ska jag få sova i min EGNA Säng även om sängen i Linköping var skön. Inget slår den egna sängen.

Tog min första dusch i dag efter op med riktigt shampoo och balsam. Vilken lycka! 

God natt på er finingar❤️❤️ (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

arnoldc.blogg.se

Om att vinna kampen mot kroppen!

RSS 2.0