Varför spökar kroppen med mig???

Varför blev det så mycket värre efter op? Huvudvärken från hell, domningar i armar och ben, muskelsvaghet och känselbortfall. Ingen har sagt till mig vad som är normalt för det jag har eller inte. Hur ska jag veta?

I natt har jag haft så mycket domningar och från i morse räckte det med att jag använde vänsterhanden en liiiten stund så domnade den från nacken ner till lillfingret. Högerhanden går att använda liiiite längre tid än vänster. Sen är jag skakig som en abstinent knarkare och tappar det mesta. Likadant benen bär inte upp mig ordentligt. Känns i kroppen som när man legat kräksjuk i flera dygn och äntligen är på benen igen. 

Jag har varit typ bedövad från svank ner i skinkorna, lår och stortårna. Ringde 1177 som tyckte jag skulle åka till akuten. Suuuuck!!! Vad det nu ska tjäna till...

Sagt och gjort. Det gick jättesnabbt där. Fick träffa en ortoped som var superbra. Hon tog sig tid att lyssna. Jag sa att det hade varit enklare om någon berättat för mig vilka symtom allt mitt skit innebär, men det kunde de inte riktigt göra. Domningarna i armarna trodde hon berodde på mitt stora diskbråck i halsryggen. Det i benen kunde hon inte förklara, men det vet jag beror på chiarin efter lite efterforskning. Hon var verkligen bra. Förstod att jag var orolig och att hon tyvärr inte kunde svara så mkt gällande chiarin och diskbråcket då det är en neurokirurg-sak och att det var bra att jag ska till Linköping. Hon frågade även om jag hade fått hjälp med någon att prata med. Berättade att jag har kontakt med kuratorn och ska träffa henne. 

Hon tyckte det hade varit väldigt mycket för mig på kort tid. Nehe det menar du inte??!!;)

Känner mig lite mer lugn i allafall efter att hon tog sig tid att sitta ner och svara på min frågor så gott hon kunde. 

I dag har vår lilla skrutta rymt ut genom takfönstret och suttit på taket och kikat. Hon höll på att bli attackerad av fåglarna där uppe. Jäkla skitkatt att hitta på dumheter! 😂😂 

Nu ska jag krypa ner i sängen. Vi har barnens kusiner här i natt. Får se när de behagar att somna!🙈 hoppas på fint väder i morgon också. Då ska jag försöka vara ute i solen så mycket det går.

Stor kram till er! 

(null)

arnoldc.blogg.se

Om att vinna kampen mot kroppen!

RSS 2.0