Förkyld, Västervik och injektioner

Då var det dags att ta en tur upp till Västervik igen. Förra injektionerna släppte efter 7 timmar så vi hoppas de kan hålla LIIIITE längre denna gången. Mer ont i lederna nu och det är typiskt framåt hösten dvs fotleder och fingerleder etc. och nu ska jag inte äta oxycontinet för nacken längre så nu har jag ont i den igen och de hjälpte ju även mot den värsta värken i kroppen så nu är det tillbaka på noll igen. Ska diskutera med Hani i dag om en bra lösning på smärtlindring. Många med EDS har Palexia och/eller smärtplåster ex fentanyl eller narsopan eller liknande. 

Känns som jag testat ALLT och om jag får smärtan i kroppen LIIIITE dämpad känner jag mig så mkt piggare och gladare och kan göra mer med kroppen. Sen att jag gärna gör betydligt MER än vad jag egentligen ska är en balansgång som kommer ta tid att lära sig. Därav sjukgymnasten i Västervik där vi ska köra enligt JEMS. Och så har jag en fantastiskt fin kollega som kan ge mig NADA-akupunktur så jag slipper åka upp till Västervik tre dagar i veckan. Det är guld värt för en resa upp dit innebär eskalerad värk och trötthet i flera dagar efter.

Det är så svårt att förklara för folk hur jäkligt det är. Hur eller hur är ju huvudvärken värst och jag håller ALLA tummar att den nya specialistläkaren i Linköping kan hjälpa mig. Hur ska jag annars klara av ett normalt liv? Ett jobb? 

Så mycket tankar. Jag försöker att inte tänka framåt utan ta en dag i taget, men ni som känner mig vet att jag är en kontrollmänniska. Detta kan jag tyvärr inte kontrollera. Och jag blir GALEN av oklara svar.

Dags för en dusch, lite värktabletter och frukost med den absolut godaste räksalladen jag någonsin ätit och den är från Kalmar fisk och skaldjur. Lite dyr, men sååååå värt priset. 

Jag skriver i kväll efter besöket i Västervik så får vi se vad de hittar på i dag❤️❤️

Kram på er🙌🏻 (null)

(null)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

arnoldc.blogg.se

Om att vinna kampen mot kroppen!

RSS 2.0